top of page

Coaching

Vitaliteit is een combinatie van fysiek en mentaal gezond zijn. Daarbij is gezond zijn niet het zelfde als de afwezigheid van ziekte. Er zijn meerdere vitaliteitssignalen die ons lichaam ons geeft, zoals je bloeddruk en lichaamstemperatuur. Wij vrouwen hebben nog een extra vitaliteitssignaal, onze menstruatiecyclus. Gezonde hormonen & een gezonde vruchtbaarheid zijn voor ons vrouwen daarom essentieel voor een vitaal leven. Ik coach vrouwen die gezondheidsproblemen ervaren op het gebied van hormonen, vruchtbaarheid, de menstruatiecyclus en alles rondom (het bereiken van) zwangerschap en vrouwen die opzoek zijn naar een natuurlijk alternatief voor hormonale anticonceptie. Als ervaringsdeskundige coach ik mensen met een eetstoornis of eetproblematiek. 

Met behulp van coaching investeer je in kennis over jouw lichaam die je kan gebruiken om je fysieke en mentale klachten beter te begrijpen en een eventuele zwangerschap zowel te voorkomen als te bereiken, zodat je zowel nu als in de toekomst bewuste, weloverwogen beslissingen kan nemen over jouw gezondheid.

Coaching: Diensten

VITALITEITSCOACHING

Als je fysieke of mentale klachten ervaart, probeert je lichaam je iets te vertellen. Het begint bij de oorzaak beter te begrijpen. Want zonder inzicht in je klachten is herstel niet mogelijk. Door voeding, beweging, mindset en levensstijl kunnen hormonen uit balans zijn of kan je te kort aan voedingstoffen hebben waardoor je deze klachten ervaart. Tijdens onze coachingsessies leer je begrijpen dat álles in je lichaam met elkaar samen hangt en hoe jij dit zelf op een natuurlijke manier kunt beinvloeden, nu en in de toekomst.

NATUURLIJKE ANTICONCEPTIE

Heb jij lang genoeg de nadelen van hormonale anticonceptie ervaren, of ben je om een andere reden opzoek naar een natuurlijk alternatief? Het bewust omgaan met je vruchtbaarheid heeft een zelfde effectiviteit om zwangerschap te voorkomen als hormonale anticonceptie. Daarnaast leer je ook meer over de gezondheid van je hormonen en welke invloed je hier op een natuurlijke manier op uit kunt oefenen.

ZWANGERSCHAP

De reis om zwanger te worden begint bij het bewustzijn van jouw vruchtbaarheid, je hormonen en jouw cyclus. Door je cyclus in kaart te brengen leren we welke hormonen uit balans zijn en wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Dit kan je helpen bij het bereiken van zwangerschap op een natuurlijke manier, maar ook na je zwangerschap als je hormonen lange tijd blijven schommelen en je er naar verlangt om je weer te voelen als 'jezelf'. 

EETSTOORNISSEN & EETPROBLEMATIEK

Zijn je dagen gevuld met je nadenken over eten, bewegen, je lichaam en je gewicht? Wat onschuldig begon beheerst tegenwoordig je hele leven. Het beïnvloed je werkt, je vriendschappen en andere relaties. Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander waar je door heen gaat. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen onderzoeken we de functie van jouw eetstoornis en vul je op jouw tempo je leven weer in met andere dingen die jou gelukkig maken. Geloof me, het kan echt anders, we doen het samen.

bottom of page